Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Блистівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04414106) був реорганізований і увійшов до складу Менської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Блистова
Менський район, Чернігівська область

Зі святом весни

ДОРОГІ, ЛЮБІ ЖІНКИ!

У цей чудовий день щиро вітаємо вас зі святом весни – 8 БЕРЕЗНЯ.

Кожна з вас – чарівна і неповторна, прекрасна і щира, вольова і рішуча. Своєю безмежною любов'ю ви надихаєте чоловіків на добрі справи, спонукаєте на подвиги й звитяги. Ви захоплюєте, вражаєте та зігріваєте душу. А ще ви – справжні берегині домашнього вогнища та сімейного затишку.

Говорити про жінок можна нескінченно. Але головна правда полягає в тому, що ми, чоловіки, шануємо і любимо вас. Своєю мудрістю ви обминаєте гострі кути, терплячістю – зберігаєте мир вдома і на роботі, любов’ю до людей і до праці – будуєте майбутнє.

В цю весняну пору зичимо всім вам, дорогі жінки, величезного щастя, кохання і добра. Бажаємо, аби вас оточували лише достойні люди. Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість в особистому житті та успіх у професійній діяльності!

Добробуту і затишку в оселях, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні!

З повагою, Блистівський сільський голова та виконавчий комітет

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua